De veelzijdige werkzaamheden van de pleisterwerken en schilder uit Oost-Vlaanderen

 

Bij het afwerken van een wand of plafond komt nogal wat kijken. Onze vakmannen moet beschikken over de perfecte stuctechniek en de juiste materialen. Maar ook de af te werken ondergrond moet geschikt zijn of zo nodig worden gemaakt. Het is bovendien handig als de pleisterwerkers ook als schilder op kan treden, maar het allerbelangrijkste is dat u tevreden bent met het resultaat.

ONZE DIENSTEN

Pleisterwerken

Wij zorgen voor de totale afwerking van muren, plafonds, (valse) wanden.

Men gebruikt hiervoor de modernste technieken en materialen. Met andere woorden: pas als de stukadoor is langs geweest, krijgt uw huis het eigen karakter waar u al zo vele maanden naar uitkijkt!

Gevel (isolatie & crepi)

Een woning zonder afdoende isolatie is tegenwoordig ondenkbaar. Deze isolatie met afgewerkt pleisterwerk kan zowel aan binnenzijde van de woning als aan de buitenzijde worden aangebracht.

Schilderwerken

Elke ondergrond vraagt om een specifieke voorbereiding, behandeling en verftechniek. Laat dit maar over aan onze professionele schilders. Zij verven gevels en schrijnwerk met de grootste precisie. We geven uw huis een heuse metamorfose!

Cementeren

Een muur cementeren betekent dat het metselwerk van de gevel voorzien wordt van een cementlaag (mix van cement met zilverzand). De techniek wordt vooral toegepast bij beschadigde of verouderde gevels.
De muur ziet er na het cementeren namelijk niet alleen als nieuw uit, hij is ook beter beschermd tegen allerlei weersinvloeden. Dat komt omdat het cement voor versteviging zorgt.

Gyprocwerken

Wenst u een bepaalde ruimte onder te verdelen in kleinere ruimtes, dan is het plaatsen van een gyprocwand eveneens een goede oplossing. Indien nodig wordt deze gyprocwand audio-geïsoleerd zodat geluid in de ene deelruimte niet of minder hoorbaar is in de andere ruimte.